Wholism

Morrin Oshea: Mindset Coach en Ergotherapeut

Morrin Oshea is een toegewijde professional op het gebied van welzijnsbegeleiding. Haar passie ligt in het helpen van mensen om hun innerlijke balans te herstellen en hun algehele welzijn te verbeteren. Door middel van holistische benaderingen en natuurlijke therapieën, zoals mindfulness, ademwerk en voedingsadvies, begeleidt Morrin haar cliënten naar een gezonder en gelukkiger leven. Met een wetenschappelijke achtergrond en verschillende studies op zak heeft Morrin de juiste kennis in huis om de cliënten zo goed mogelijk te begeleiden. 

In het kader van Fysio Amstelhof Extra bundelen we nu onze krachten met Morrin Oshea. Door deze samenwerking streven we ernaar onze cliënten nog beter te bedienen. Naast hoogwaardige fysiotherapie en professionele massagebehandelingen, bieden we nu ook de expertise van Morrin aan. Samen streven we naar de best mogelijke aanpak van welzijn, waarbij we niet alleen naar de symptomen kijken, maar ook naar de onderliggende oorzaken en de totale gezondheid van onze cliënten.

Met de toevoeging van Morrin Oshea aan ons team kunnen we een uitgebreider scala aan diensten aanbieden, zodat onze cliënten alle tools hebben die ze nodig hebben om hun welzijnsdoelen te bereiken. We kijken ernaar uit om samen te werken met Morrin en onze cliënten te begeleiden op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven.