Feel good massage

Karin van Cann: Masseuse

Feel Good Massage, onder leiding van Karin, biedt een oase van ontspanning voor lichaam en geest. Met een focus op hoogwaardige massagetherapieën, streeft Feel Good Massage ernaar om haar cliënten een unieke ervaring van welzijn te bieden. Karin, een ervaren massagetherapeut, heeft haar expertise ontwikkeld door haar opleiding aan het “Touch Therapy Institute” van Los Angeles, met specialisaties in de ‘Californische Massage’ en ‘Sport Massage’.

In het kader van Fysio Amstelhof Extra verenigen we nu onze krachten met Feel Good Massage. Door deze samenwerking kunnen we onze cliënten een uitgebreidere zorgervaring bieden. Naast onze hoogwaardige fysiotherapieën hebben onze cliënten nu ook toegang tot de rustgevende en helende krachten van massage. Door deze benadering van welzijn streven we ernaar om niet alleen de symptomen te behandelen, maar ook de onderliggende oorzaken aan te pakken en het algehele welzijn van onze cliënten te verbeteren.

Met Feel Good Massage aan onze zijde kunnen we onze cliënten een complete zorgervaring bieden, waarbij ontspanning en herstel hand in hand gaan. We kijken ernaar uit om samen te werken met Karin en onze cliënten te begeleiden naar een gezonder en gelukkiger leven.