MEER DAN ALLEEN FYSIOTHERAPIE
HEALTH EN SPORT CLUB
AMSTELHOF
JOUW LIJF, JOUW LEVEN, ONZE ZORG

MEER DAN ALLEEN FYSIOTHERAPIE

Fysio Amstelhof, gevestigd binnen Health en Sport Club Amstelhof, maakt optimaal gebruik van de uitgebreide faciliteiten die deze locatie te bieden heeft. Dit stelt ons in staat om ons
te onderscheiden in de fysiotherapiepraktijk. Met toegang tot moderne fitness- en cardio-apparatuur kunnen we voor elk revalidatietraject de ideale belasting bepalen. Maar daar blijft het niet bij.

Samen met Health en Sport Club Amstelhof hebben we
toegang tot eGYM-technologie, waarmee we zowel intensieve krachttraining als aangepaste programma’s voor mensen met een lagere belastbaarheid kunnen aanbieden. Deze geavanceerde methode verrijkt onze behandelingen en voorziet in verschillende behoeften van onze patiënten.

Wat ons echt onderscheidt, is onze benadering met Hydrotherapie. Het zwembad binnen deze locatie is van onschatbare waarde voor onze behandelstrategieën. Het water biedt een ideale omgeving voor herstel en verlichting van diverse klachten. Bovendien organiseren onze therapeuten wekelijks 8 ‘aqua fysio lessen’, waar zowel cliënten als clubleden op een aangename en effectieve manier kunnen werken aan hun vitaliteit. De samenwerking tussen onze fysiotherapiepraktijk en Health en Sport Club Amstelhof maakt ons aanbod uniek en breed toegankelijk

HANDIGE EXTRA’S

Bij Health en Sport Club Amstelhof geniet u ook van handige extra’s, zoals gratis parkeergelegenheid, ruime omkleedruimtes en andere voorzieningen die bijdragen aan uw comfort tijdens uw bezoek. Deze combinatie van hoogwaardige faciliteiten maakt ons aanbod niet alleen effectief en professioneel, maar ook toegankelijk en gemakkelijk te benaderen.

  • Gratis parkeren en ruime kleedkamers
  • Echte begeleiding door ervaren sportcoaches
  • Het meest complete fitnesscentrum in de regio
  • Fysiotherapie voor alle blessures en klachten
  • Meer dan 150 groepslessen per week